IT-sikkerhed

Tidligere var den største internet-trussel din inbox, men i dag ser trusselsbilledet betydeligt anderledes ud. En stærk stigende mængde af malware og anden form for ondsindet kode rammer let din virksomhed gennem, e-mail kommunikation, web-surfing samt mobile enheder, uden du overhovedet er klar over det. Og er uheldet ude og du bliver kompromitteret på din sikkerhed, kan det betyde store økonomiske tab.

Hos Msec har vi specialiseret os i IT-sikkerhedsløsninger der kan sikre dig på alle niveauer, lige fra den mindste USB nøgle, tablet eller Smartphone til din serverfarm. Løsninger der beskytter din e-mail infrastruktur, løsninger der gør din web-surfing sikker, og værktøjer der gør dig i stand til effektivt at gennemføre og styre din virksomheds sikkerhedspolitikker.Løsninger til optimeret IT-sikkerhed

Endpoint sikkerhed
Endpoint sikkerhed dækker over behovet for at beskytte alle enheder der har adgang til dit netværk. Endpoint sikkerhed omfatter pc'er, bærbare computere, smartphones, tablets m.m.

>> Læs mere her

E-mail sikkerhed
E-mail er i dag en central del af dine forretningsgange men desværre også kilde til sikkerhedstrusler. Vores løsninger beskytter din virksomhed mod e-mailbåren malware, spam, kendte og ukendte vira.

>> Læs mere her

Web-sikkerhed
Web-sikkerhed handler om at beskytte dine brugere, når de færdes på Internettet. Vi ser i dag en stigning i mængden af tyverier af fortrolig data og malwareangreb. Vores løsninger fanger disse trusler inden de rammer dit netværk.

>> Læs mere her


Data-sikkerhed
Vi er i dag meget opmærksomme på eksterne trusler mod vores netværk. Men har du tænkt over konsekvensen af tabt eller utilgængelig virksomhedsdata. IT-sikkerhed handler lige så meget om tilgængelighed og muligheden for hurtig restore af data hvis uheldet er ude.

>> Læs mere her


 

Kontakt os
Martin Baunsgaard
Sikkerhedsspecialist

mb@msec.dk
Tlf. 26120528


Hør mere om IT-sikkerhed

Nyheder

Der er ingen nyheder i listen i øjeblikket
    
Bookmark and Share
 

IT-sikkerhed

Konsulent

Softwarelicenser

 

tilstandsrapport

 
Endpoint sikkerhed
E-mail sikkerhed
Web sikkerhed
Data sikkerhed
IT-drift & Hosting
Planning Services
Microsoft Adobe Vi hjælper dig til proaktiv og optimeret IT med vores "Tilstandsrapport".

>> læs mere her


Msec er blevet
Gazelle virksomhed
 
Msec er
Adobe Certified Reseller
 
Msec er
Microsoft Certified Partner
med guld kompetence i
Volume Licensing
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2011"
af Microsoft
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2012"
af Microsoft
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2013"
af Microsoft
 
Msec er
Microsoft Cloud Accelerate Partner

Msec a/s Generatorvej 6B 1. sal DK-2860 Søborg T: +45 88 82 62 90 E: info@msec.dk CVR: 2829-4778