e-mail sikkerhed

E-mail er i dag en central del af forretningsgangen i enhver virksomhed, men giver samtidig udfordringer både i forhold til sikkerhed og datamængder.
Det stiller krav til løsninger der sikkert og effektivt beskytter din virksomhed mod vira og den voksende mængde af spam og malware.

E-mail sikkerhed handler også om det stigende krav fra mangeartede offentlige og private organisationer, om hvor mange år tilbage du skal gennem e-mail, og hvordan de skal arkiveres.Løsninger til e-mail sikkerhed

Hos Msec tilbyder vi en række løsninger der giver dig tryghed for, at du altid har markedets bedste e-mail beskyttelse. Løsningerne er hosted løsninger hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om installation og opdatering. Løsningerne opdateres og optimeres automatisk, og du belaster på ingen måde din infrastruktur.

E-mail scanning
E-mail scanning giver realtime beskyttelse af din elektroniske kommunikation med multilayer teknologier, der effektivt scanner ind- og udgående e-mails for spam, virus og andre sikkerhedstrusler uden mærkbare forsinkelser.
 
Web-baseret administration giver dig hurtig og overskuelig adgang til alle relevante oplysninger om dit e-mail miljø og Live Mailflow. E-mails i karantæne kan frigives og white- og blacklister vedligeholdes samt mulighed for opsætning af individuelle e-mail politikker. Rapporteringsfunktioner giver dig værdifuld statestik på dit mailflow og filtrering samt overblik over din aktuelle sikkerhedssituation. 

E-mail arkivering
Med e-mail arkivering får du realtime backup af både ind- og udgående e-mails. Dette betyder, at hvis der sker fejl på din mailserver, en medarbejder sletter en
e-mail ved en fejl, eller dine backup rutiner fejler, lider du ingen datatab. Ligeledes har du med e-mail arkivering mulighed for, at imødekomme det stigende krav om arkivering af elektronisk kommunikation fra blandt andet offentlige organisationer.

Centralt indexseret og søgbare arkiver giver dig hurtig adgang til restore (også singel-restore) og recovery funktionaliteter der tilsikrer, at du hurtigt kan være i luften igen i tilfælde af nedbrud. 


Nyheder

Der er ingen nyheder i listen i øjeblikket
    
Bookmark and Share
 

IT-sikkerhed

Konsulent

Softwarelicenser

 

tilstandsrapport

 
Endpoint sikkerhed
E-mail sikkerhed
Web sikkerhed
Data sikkerhed
IT-drift & Hosting
Planning Services
Microsoft Adobe Vi hjælper dig til proaktiv og optimeret IT med vores "Tilstandsrapport".

>> læs mere her


Msec er blevet
Gazelle virksomhed
 
Msec er
Adobe Certified Reseller
 
Msec er
Microsoft Certified Partner
med guld kompetence i
Volume Licensing
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2011"
af Microsoft
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2012"
af Microsoft
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2013"
af Microsoft
 
Msec er
Microsoft Cloud Accelerate Partner

Msec a/s Generatorvej 6B 1. sal DK-2860 Søborg T: +45 88 82 62 90 E: info@msec.dk CVR: 2829-4778