Microsoft clouD

Cloud er på alles læber og har været et populært tema de seneste år. Men hvad dækker cloud begrebet over, og hvilke muligheder giver det dig?

Overordnet er cloud en hel ny måde at tænke it på, en måde hvor it leveres og administreres via internettet. Fra at drive din it lokalt i virksomheden skal du tænke it som en service, du køber dig til - i præcis den mængde og i den periode du har behov for.


Hvorfor Cloud services?

Fordi du med cloud services kan optimere din it-drift og frigive værdifulde interne ressourcer ved at lægge standardiserede og ikke kritiske it funktioner op i skyen.

I dag tilbyder Microsoft en omfattende vifte af Cloud services, der dækker alle niveauer af din it-infrastruktur - alt fra Office 365 på applikationsniveau, til nem administration og vedligehold af virksomhedens PC'ere og mobile enheder med Windows Intune samt høj sikkerhed, tilgængelighed og skalérbar infrastruktur med Windows Azure.


Hvorfor hybrid cloud?
Fordi det ofte er den hybride cloud model, der giver bedst mening og bringer størst værdi til virksomheden. Den hybride cloud model tilgodeser behov frem for teknologi!

Trods de mange fordele med it services i clouden er der stadig special-tilpasset it og konkrete behov, son kun kan leveres via virksomhedens lokale it-miljø. Derfor ser vi ofte lokalt installeret software i en privat cloud kombineret med cloud services i en public cloud.

Public cloud - her leveres standardiserede it-programmer eller data med lav risiko fra eksterne datacentre via det offentlige internet. Det betyder øget fleksibilitet, ingen drift og vedligehold, du betaler kun for det, du bruger samtidigt med, at du frigiver værdifulde interne ressourcer.

Privat cloud
- her leveres forretningstilpassede løsninger og kritisk data via et virtualiseret servermiljø, typisk i dit ejet serverrum eller hos en hosting udbyder. Det betyder en sikker og skalérbar infrastruktur med fuld kontrol over dine egne applikationer og data.

Hybrid cloud - her kombinerer du det bedste fra begge cloud modeller. Den hybride tilgang giver dig mulighed for at flytte til clouden trinvis og på en kontrolleret måde, og i det tempo der bedst imødekommer din virksomheds modning i forhold til at inkludere cloud teknologien i jeres it-strategi.
 
 
Læs hvordan Elmer og Partnere Advokater på kun 6 uger etablerer et online intranet baseret på Microsoft SharePoint Online" >> læs her
Bare rolig!

Vi er certificeret 
Vi hjælper dig trygt op i den hybride cloud


Hos Msec har vi specialiseret os i at kortlægge de licensformer, der tilfører størst værdi til din virksomhed. Om det er lokalt installeret software på en Microsoft volumen aftale, cloud baseret software eller en kombination afhænger af din forretning og dine konkrete behov.

Du kan kontakte os helt uforpligtende med dine spørgsmål om hybrid cloud, vores specialister sidder klar til at svare og hjælpe dig i gang.

Ring nu på tlf. 88 82 62 90

 


 

Hvordan kombinerer jeg cloud med mine on-premise licenser?

I dag er det  muligt at tegne en lang række af Microsofts cloud services ind på din eksisterende volumen licensaftale.

Det betyder, at du slipper for bøvlet med kreditkort betaling og faktura administration via nettet. Du modtager i stedet én årlig fakturering via Msec.

Desuden samles administrationen af både dine on-premise licenser og dine cloud services ét sted - nemlig på dit Volume Licens Service Center site.
 

Forstå hybrid clouden på 2 min.     

5 GODE TIPS!

  Lad dig inspirere - start med at søge inspi-ration til hvilke gevinster cloud services kan give din virksomhed.
 
Find den rette rådgivning - find en licens-rådgiver der kan kombinere dine on-premise licenser med cloud services, og som kan hjælpe dig med at lave en realistisk business case.
 
  Pluk de lavt hængende frugter - når business casen er på plads, så start med de "hurtige succeser". Det skaber tydelige og mærkbare resultater og større accept af indførelsen af nye teknologier.
 
  Planlæg din migrering grundigt - skab så lidt "bøvl" som muligt for dine brugere og undgå modstand i organisationen.
 
  Uddan dine brugere - overvej behovet for efteruddannelse af dine brugere og it- medarbejdere. Det giver glade medarbejdere, og du sikrer det fulde og retmæssige udbytte af
din investering.
 

JA TAK - jeg vil gerne prøve!


Tegn et 30 dages gratis og uforpligtende prøve-abonnement på et udvalg af Microsoft' cloud services.

Office 365 til små virksomheder
- 10 brugerlicenser til Office 365 Small Business Premium prøveversion. >> TILMELD HER


Office 365 til mellemstore virksomheder

- 25 brugerlicenser til Office 365 Midsize Business prøveversion. >> TILMELD HER


Office 365 til store virksomheder
- 25 brugerlicenser til Office 365 Enterprise E3 prøveversion. >> TILMELD HER


Windows Intune
- 25 brugerlicenser til Windows Intune prøveversion.
>> TILMELD HER


Windows Azure
 

Tilmeld dig gratis og få kr. 1.150,- som du kan bruge på alle Azure tjenester. >> TILMELD HER

 

 


Bookmark and Share
 

IT-sikkerhed

Konsulent

Softwarelicenser

 

tilstandsrapport

 
Endpoint sikkerhed
E-mail sikkerhed
Web sikkerhed
Data sikkerhed
IT-drift & Hosting
Planning Services
Microsoft Adobe Vi hjælper dig til proaktiv og optimeret IT med vores "Tilstandsrapport".

>> læs mere her


Msec er blevet
Gazelle virksomhed
 
Msec er
Adobe Certified Reseller
 
Msec er
Microsoft Certified Partner
med guld kompetence i
Volume Licensing
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2011"
af Microsoft
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2012"
af Microsoft
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2013"
af Microsoft
 
Msec er
Microsoft Cloud Accelerate Partner

Msec a/s Generatorvej 6B 1. sal DK-2860 Søborg T: +45 88 82 62 90 E: info@msec.dk CVR: 2829-4778