Software Assurance

Vi har formlen for at skabe merværdi!

En central udfordring med Software Assurance (SA), er imidlertid, at det kan være svært at drage fordel af alle de værktøjer og fordele du tilbydes via din licensaftale. Når du ikke udnytter dine SA fordele smider du potentielt omkostningsbesparelser og et forbedret investeringsafkast lige ud af vinduet.

Men fortvivl ikke. Hos Msec ved vi hvordan du udnytter dine SA fordele, og øger produktiviteten på tværs af din virksomhed,du får mest muligt ud af dit Microsoft software.

Udover retten til at installere de seneste produktversioner, giver SA værdifulde fordele der er med til at optimere din forretning. Hvad siger du til at øge effektiviteten hos dine medarbejdere med e-learning, eller ved at give dem adgang til en "hjemme-version" af Office 2013? Hvad siger du til at give dine IT-medarbejdere et opkvalificerende IT-kursus, så de effektivt kan administrere jeres IT-infrastruktur, eller få hjælp til planlægning af større IT-projekter af certificerede Microsoft partnere - alt sammen via dine SA fordele.

Vi hjælper dig hele vejen!
Vi uddanner dig i brugen af dit licens-site (VLSC), hjælper dig med at administrere og få aktiveret dine SA fordele. Vi booker undervisning til dine medarbejdere via dine trænings-vouchers. Vi tager aktivt del i planlægningen i dine IT-projekter, og finder de bedste Microsoft konsulenter til dit projekt, betalt med dine Planning Service dage. Med andre ord - vi hjælper dig hele vejen!


Få overblik over alle SA fordelene
Microsoft Software Assurance (SA) giver, dig som licenskunde en række unikke fordele, der giver dit Microsoft software endnu mere værdi. SA tilbyder blandt andet nye produktversioner, hjælp til planlægning af installation og IT-projekter, 24x7 telefon og web support, træning til dine medarbejdere med mere – fordele der hjælper dig med at få mest muligt ud af din Microsoft Volumenlicensaftale.


Fordelene kan variere afhængigt af hvilken licensaftale du har, og antallet af  licenser du har købt Software Assurance til.

Anvend denne oversigt for at sammenligne Software Assurance fordele på tværs af Microsoft's forskellige aftaleformer, eller læs mere her om de forskellige elementer i Software Assurance programmet.


Kontakt os
Sanne Laerz
Licenskoordinator
sl@msec.dk
Tlf. 26203160

SA fordele


Hør hvordan vi hjælper med dine SA fordeleUdvid din gratis Microsoft e-learning med en Novacore løsning og få endnu mere ud af din SA fordel.

>> Læs mere her

Bookmark and Share
 

IT-sikkerhed

Konsulent

Softwarelicenser

 

tilstandsrapport

 
Endpoint sikkerhed
E-mail sikkerhed
Web sikkerhed
Data sikkerhed
IT-drift & Hosting
Planning Services
Microsoft Adobe Vi hjælper dig til proaktiv og optimeret IT med vores "Tilstandsrapport".

>> læs mere her


Msec er blevet
Gazelle virksomhed
 
Msec er
Adobe Certified Reseller
 
Msec er
Microsoft Certified Partner
med guld kompetence i
Volume Licensing
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2011"
af Microsoft
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2012"
af Microsoft
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2013"
af Microsoft
 
Msec er
Microsoft Cloud Accelerate Partner

Msec a/s Generatorvej 6B 1. sal DK-2860 Søborg T: +45 88 82 62 90 E: info@msec.dk CVR: 2829-4778